Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Voorlopige woningaanbieding


Op het moment dat je een woning aangeboden krijgt, is dat een “voorlopige woningaanbieding”. Wij moeten namelijk, onder andere, je inkomensgegevens nog controleren. Daarom moet je op het moment dat je op een woning reageert beschikken over een recente inkomensverklaring. Als je die nog niet hebt kun je deze kosteloos opvragen bij de Belastingtelefoon, telefoonnummer 0800-0543 of opvragen met je DigiD via www.belastingdienst.nl. Heb je de inkomensverklaring niet in het bezit op het moment dat je een woning aangeboden krijgt, dan kunnen wij de woning niet aanbieden. Let op: verhuis je met meerdere personen, dan moeten alle personen die meeverhuizen een inkomensverklaring inleveren (dit geldt niet voor inwonende kinderen).

Vraag de inkomensverklaring daarom direct aan als je op een woning wil reageren. Zorg dat je het document op tijd in huis hebt! Het duurt gemiddeld vijf werkdagen voordat je de verklaring in huis hebt.

Bij het aanbiedingsgesprek hebben wij de volgende gegevens nodig (indien van toepassing ook van je partner):

• inkomensverklaring.

• Verhuurderverklaring (als je op dit moment een woning van een andere corporatie huurt), geldt ook voor particuliere woningverhuur.

• Bij het verlaten van een koopwoning een kopie van de verkoopakte.

• Kopie paspoort, identiteitsbewijs en/of verblijfsvergunning.

• Uittreksel verblijfshistorie, tegen betaling op te halen bij je gemeente.

• Origineel van je laatste loonstrook of afschrift van je uitkering.

• Kopieën van de meest recente jaaropgave(n).

Let op! Het niet reageren op de verstuurde e-mail of het niet komen opdagen bij het aanbiedingsgesprek (zonder afmelding), zien wij ook als een weigering.Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.