Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Veelgestelde vragen


Hoe vind ik een (specifieke) woning?

Je kunt op meerdere manieren het woningaanbod doorzoeken, afhankelijk van of je bent ingelogd of niet. Je doet dit door op Woningaanbod te klikken.

Ben je ingelogd? Als je op Woningaanbod klikt, krijg je automatisch alle woningen te zien die aan jouw opgeslagen woonwensen voldoen en die passen bij jouw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan jouw woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen.

Ook als je niet bent ingelogd, kun je het woningaanbod bekijken. Aan de linkerkant van je scherm krijg je in dit geval alle woonwensen te zien waaruit je mag kiezen. Zo heb je de mogelijkheid een plaatsnaam, wijk of buurt te selecteren. Maar ook specifieke kenmerken als het soort woning, de oppervlakte en het aantal kamers.

Verder heb je altijd de mogelijkheid om ‘vrij’ te zoeken: in het veld Vrij zoeken vul je een plaats, woningtype of het nummer van de advertentie in. Klik vervolgens op Zoeken en je krijgt de woning(en) te zien die aan jouw opdracht voldoen.

Hoe zeg ik mijn abonnement op het Digizine op?

Zo kun je het Digizine stopzetten:

  • Log in.
  • Ga naar Mijn gegevens.
  • Bij Abonnementen geef je vervolgens aan dat je geen Digizine wilt ontvangen.

Vanaf dat moment krijg je het Digizine niet meer toegestuurd. Je woonwensen blijven wel bewaard.

Wanneer verschijnt het Digizine?
Het Digizine wordt elke vrijdagmiddag per e-mail verstuurd.
Wat houdt mijn slaagkans in?
Als je bent ingelogd, zie je bij iedere woningadvertentie jouw persoonlijke slaagkans: zeer hoog, hoog, gemiddeld, laag of zeer laag. Deze slaagkans laat zien hoeveel kans je maakt op de woning. De slaagkans is slechts indicatief.
Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als je je woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. Je kunt bij je woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende woonplaatsen en wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. Je hoeft dan niet iedere keer dat je de website bezoekt opnieuw jouw voorkeuren aan te geven.

Als je bent ingelogd en je klikt op Woningaanbod, krijg je automatisch alle woningen te zien die aan jouw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij jouw inschrijfgegevens. En neem je een gratis abonnement op het Digizine, dan krijg je elke vrijdagmiddag een e-mail met jouw persoonlijke aanbod.

Je legt je woonwensen vast bij Mijn gegevens als je bent ingelogd.

Wat zijn bewaarde woningen?

Woningen waarbij je nog niet zeker weet of je erop wilt reageren, maar die je wel interessant vindt, kun je eerst bewaren. Al jouw bewaarde woningen vind je terug in een overzicht met de belangrijkste kenmerken op een rij. Zo wordt het gemakkelijker om een keuze te maken.

Je vindt jouw bewaarde woningen terug in de rechterbovenhoek van iedere pagina. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. De bewaarde woningen worden verwijderd als de reactietermijn is verlopen.

Volg ons op?

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.