Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Slaagkans


Als je bent ingelogd, zie je bij iedere woningadvertentie je persoonlijke slaagkans: zeer hoog, hoog, gemiddeld, laag of zeer laag. Deze slaagkans laat zien hoeveel kans je maakt op de woning.

Bij de slaagkans wordt jouw wachttijd of urgentie vergeleken met andere woningzoekenden die op de woning kunnen reageren. Bij de berekening van de slaagkans houden we rekening met de populariteit van soortgelijke woningen en de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar. De slaagkans is slechts indicatief.


Veelgestelde vragen

Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als je je woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. Je kunt bij je woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende woonplaatsen en wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. Je hoeft dan niet iedere keer dat je de website bezoekt opnieuw jouw voorkeuren aan te geven.

Als je bent ingelogd en je klikt op Woningaanbod, krijg je automatisch alle woningen te zien die aan jouw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij jouw inschrijfgegevens. En neem je een gratis abonnement op het Digizine, dan krijg je elke vrijdagmiddag een e-mail met jouw persoonlijke aanbod.

Je legt je woonwensen vast bij Mijn gegevens als je bent ingelogd.

Hoe vind ik een (specifieke) woning?

Je kunt op meerdere manieren het woningaanbod doorzoeken, afhankelijk van of je bent ingelogd of niet. Je doet dit door op Woningaanbod te klikken.

Ben je ingelogd? Als je op Woningaanbod klikt, krijg je automatisch alle woningen te zien die aan jouw opgeslagen woonwensen voldoen en die passen bij jouw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan jouw woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen.

Ook als je niet bent ingelogd, kun je het woningaanbod bekijken. Aan de linkerkant van je scherm krijg je in dit geval alle woonwensen te zien waaruit je mag kiezen. Zo heb je de mogelijkheid een plaatsnaam, wijk of buurt te selecteren. Maar ook specifieke kenmerken als het soort woning, de oppervlakte en het aantal kamers.

Verder heb je altijd de mogelijkheid om ‘vrij’ te zoeken: in het veld Vrij zoeken vul je een plaats, woningtype of het nummer van de advertentie in. Klik vervolgens op Zoeken en je krijgt de woning(en) te zien die aan jouw opdracht voldoen.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.