Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Een woning zoeken


Als je bent ingeschreven bij Mercatus kun je op zoek naar een huurwoning. Iedere dag kan er nieuw woningaanbod op de website staan.

Woonwensen

Als je bent ingeschreven kun je in jouw eigen profiel jouw woonwensen opslaan. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welk soort woning je zoekt. Je hoeft niet iedere keer dat je de website bezoekt je woonwensen aan te geven.

Slaagkans

Als je bent ingelogd, zie je bij iedere woningadvertentie jouw persoonlijke slaagkans: zeer hoog, hoog, gemiddeld, laag of zeer laag. Deze slaagkans laat zien hoeveel kans je maakt op de woning.

Digizine

Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met sociale huurwoningen met de hoogste slaagkans passend bij jouw inschrijfgegevens en woonwensen. In het Digizine staan de huurwoningen uit het reguliere woningaanbod. Je ontvangt het Digizine elke vrijdagmiddag per e-mail.

Volg ons op?

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.